Intelegerea dintre premierul Calin Popescu Tariceanu si fostul coleg de guvernare, Dan Voiculescu, i-a scos din sarite pe democrati
Secretarul general al PD, Vasile Blaga (foto), a criticat ieri dur faptul ca Tariceanu l-a ajutat pe "domnnul Felix-Antena" sa-si faca "o iesire onorabila din joc".

"Cred ca a fost o iesire eleganta a domnului Voiculescu din clinci. Altfel, nu gasesc rostul acestor cereri si discutii avute, pe margine, cu cabinetul Tariceanu. Primul-ministru e un om responsabil si avem un ministru de Finante serios si priceput, dar probabil ca trebuia sa dea o iesire onorabila domnului Felix-Antena din joc. Au reusit", a comentat Blaga intalnirea dintre premier si seful PC. Mai mult, Blaga a spus, citat de NewsIn, ca promisiunea pe care i-a facut-o premierul lui Voiculescu, de a sustine propunerile PC privind reducerea TVA la produsele de baza, nu se va realiza niciodata. Printre altele, Blaga l-a ironizat pe seful PC, despre care a spus ca "nu mai sare de 1%", chiar daca ar mai face "sapte trusturi de presa". "Nici daca mai are sapte trusturi de presa, omul nu se uita la Antena, la televizor, ca nu mai sare de 1 la suta. Asta e viata...", a spus Blaga, cu ocazia inaugurarii unei sectii de politie la Sibiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.