Sorin Oprescu a demisionat de la sefia PSD Bucuresti. Presedintele executiv, Marian Vanghelie, nu este dorit ca succesor, in ciuda prevederilor statutare

Ora 12.30. Sorin Oprescu depune la cabinetul lui Mircea Geoana demisia sa din functia de lider al PSD. "Cotidianul" va prezinta in exclusivitate textul demisiei: "Primiti, va rog, demisia mea de onoare din functia de presedinte al organizatiei Bucuresti. Motivatia acestei hotariri este data de viziunile care ne despart in privinta mentalitatii si manierei de a conduce partidul. Gestul meu lasa calea deschisa punerii in opera a planurilor dvs. si la aceasta organizatie importanta a partidului. Inteleg sa activez in continuare cu profesionalism si buna-credinta in cadrul grupului parlamentar al PSD de la Senat pina la finalizarea mandatului pe care mi l-au acordat alegatorii".

Ora 13.30. Mircea Geoana soseste la sediul din Kiseleff. Declara ziaristilor, inainte de a citi scrisoarea de demisie, ca regreta gestul colegului sau si ca nu are decit a lua act de demisie.

Ora 14.00. Incepe sedinta conducerii centrale a PSD. In cadrul reuniunii, Victor Ponta propune ca sefia organizatiei Bucuresti sa fie preluata de Rodica Nassar, sefa PSD Sector 2 si proaspat vicepresedinte al PSD. Rodica Nassar refuza. Vasile Dincu il propune pe Mihai Tanasescu. Acesta este luat prin surprindere: "Eu? De ce eu?", se mira Tanasescu. Sint inaintate si alte propuneri (Neculai Ontanu, Cristian Diaconescu etc.).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.