Dupa ce toata saptamina trecuta PD a negociat cu PNL postul de ministru al Economiei lasat liber de PC, la care intr-un final a renuntat, ieri democratii s-au asezat la masa cu UDMR si au impartit posturile din esalonul doi al Executivului
Dupa aproape doua ore de discutii, liderii PD si UDMR au cazut de acord asupra posturilor pe care le va lua fiecare din mostenirea lasata de PC. Astfel, potrivit unor surse participante la discutii, PD va lua secretarii de stat de la Ministerul Educatiei, Ministerul Culturii, Ministerul Sanatatii si Ministerul Finantelor, urmind ca udemeristilor sa le revina secretarii de stat de la Ministerul Economiei si de la Ministerul Comunicatiilor. In ceea ce priveste agentiile guvernamentale, PD si-a adjudecat conducerea Oficiului pentru Protectia Consumatorului, a Loteriei Nationale si a Agentiei Nationale pentru Sport, udemeristilor revenindu-le conducerea Consiliului National pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si vicepresedintia Autoritatii Nationale pentru Turism.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.