Corneliu Vadim Tudor a declarat ieri intr-o conferinta de presa, referitor la noua formatiune politica anuntata de care Theodor Stolojan, ca "lucrurile se complica. S-au schimbat datele problemei dupa aparitia acestei prin intermediul careia Traian Basescu vrea sa controleze intreaga scena politica", a admis presedintele PRM. Intrebat daca ar sustine o motiune de cenzura impotriva guvernului, CV Tudor a precizat ca nu ar vrea ca, prin sustinerea motiuniii de cenzura, sa fie acuzat ulterior ca a readus PSD-ul la putere. "A semna o motiune de cenzura inseamna in momentul de fata a aduce la putere PSD-ul vicleanului Mircea Geoana si constructia artificiala a lui Traian Basescu si Theodor Stolojan. Ceea ce mi se pare riscant".

El a argumentat ca si-a schimbat pozitia si nu mai este dispus ca sprijine o motiune a PSD, deoarece "s-au schimbat datele problemei" si are informatii sigure ca in primele zile ale anului viitor va fi conturat un guvern PD-PSD-UDMR-PLD, odata cu aparitia "unui partid prin care Traian Basescu vrea sa controleze scena politica si sa rupa din malul si asa surpat al PNL". "N-am luat inca nici o hotarare, dar sa vina la guvernare, pe usa din dos, acest Partid Liberal Democrat (PLD), asa cum a venit si in Parlament, nu pot accepta", a afirmat liderul PRM.

In urma cu cateva zile, presedintele PC, Dan Voiculescu, declara ca "are rezerve" in legatura cu includerea PRM in ipoteticul "pol social liberal" propus de conservatori (si din care ar trebui sa faca parte PSD, PNL si PC), ieri a venit randul presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, sa-i dea un raspuns lui Voiculescu. Presedintele PRM nesfiindu-se sa-l numeasca pe Voiculescu "smecher de profesie" si "lichea".

"In luna iunie am avut o discutie cu Voiculescu, la care au participat si parlamentarii nostri Lucian Bolcas, Daniela Buruiana si Gheorghe Funar. Acest smecher de profesie care este Dan Voiculescu a venit acolo si ce credeti ca ne-a propus? Nici mai mult nici mai putin decat sa semnam un protocol - pe care de altfel il am acasa - prin care PC urma sa absoarba PRM. Cand am vazut despre ce e vorba, am fost tentat sa chem salvarea sa-l ia pe Voiculescu. De cand un paduche inghite un elefant?", s-a indignat presedintele PRM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.