Liderii politici uita, partial, de cei sapte ani de acasa tocmai cand sunt in vazul lumii. Mai ales cand antipatia e reciproca si de durata. Este cazul "cuplului" Traian Basescu - Ludovic Orban, care se impunge de cate ori are ocazia

Traian Basescu si liberalul Ludovic Orban au o ura veche. Unul dintre motivele de raca dintre cei doi este Primaria Capitalei, unde in loc sa candideze, in 2004, Orban, a candidat Videanu, desi in Alianta se decisese initial ca primaria va reveni PNL, iar Orban era inarmat pana-n dinti. Traian Basescu a fost considerat "vinovat" de schimbarea de plan si de atunci Orban nu prea omite sa-l atace, daca i se iveste prilejul.

Cei doi au dat nas in nas sambata, veniti sa admire luminile cu care Bucurestiul a fost decorat de sarbatori. Seful statului, insotit de familia sa, fusese destul de prietenos cu toata lumea. Dar liderul PNL Bucuresti nu a beneficiat de acelasi tratament. Basescu a refuzat sa dea mana cu el, apoi a fluturat ce a fluturat steguletul spre liberal, iar la urma a dat sa i-l vare-n coaste, adresandu-i cateva cuvinte rautacioase.

Orban n-a inteles raceala presedintelui

"Mi-a spus ceva de genul ca e cu familia, ca discutam, ca ne-am mai vazut. A zis ca de ce nu o salut si pe sotia lui? Nici eu nu am inteles ce a vrut sa zica. Era mult zgomot, nici nu stiam ce sa mai fac. Sa ma duc sa-i sarut mana...sa nu ma duc? A fost o situatie ciudata", ne-a declarat Orban, referitor la incidentul in care a fost impuns cu un stegulet de presedinte!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.