Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca partidul pe care il reprezinta nu are, deocamdata, in vedere niciun proiect de alianta cu o alta formatiune politica. "Ne pregatim pentru alegerile din Parlamentul European. Acesta este singurul proiect politic electoral pe care il avem in acest moment", a afirmat Cristian Diaconescu.

Potrivit acestuia, social-democratii nu sunt deloc intersati de realizarea unor aliante "de dragul criteriilor politicianiste". "Nu se poate pune problema sa participam la proiecte lipsite de criterii si pe baze artificiale", a adaugat Diaconescu, calificand drept "aberatii" zvonurile privind o eventuala alianta a PSD cu PD.

"Domnul Tariceanu face comentarii ca noi vrem sa facem alianta cu PD. V-o spun cu toata seriozitatea si onoarea ca sunt aberatii! Nu avem in vedere nici un proiect de alianta, indiferent de gesturile pe care le fac unii si altii in legatura cu guvernarea, cu atat mai mult cu cat ne asteptam ca si alte partide sa iasa de la guvernare in perioada urmatoare", a spus senatorul PSD.

Totusi, Diaconescu a precizat ca, in conditiile in care exista partide politice care sunt capabile ca, dincolo de deschiderea afirmata, sa participe si la sustinerea unei platforme de guvernare, PSD va analiza propunerile si ideile acestora.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.