Pesedistii bucuresteni s-au strans miercuri seara la Romexpo pentru a fi partasi la anuntul oficial al candidaturii lui Sorin Oprescu la sefia PSD si pentru a-si desemna delegati la Congresul din 10 decembrie si la Consiliul National al partidului
In timp ce Oprescu dadea citire delegatilor care se vor duce la Congres si Consiliul National, Adrian Nastase a sarit de pe scaun: "Eu nu ma regasesc pe lista reprezentantilor PSD Bucuresti pentru Consiliul National". Imediat, situatia a fost remediata. "Nici doamna Ecaterina Andronescu nu se afla", a continuat seria negocierilor si Ion Iliescu. Dupa ce si protejata sa, "Cati", a fost inclusa pe lista, Oprescu a corectat o alta eroare: completarea listei cu numele fostului deputat PSD Madalin Voicu.

In timpul Conferintei Municipale a PSD Bucuresti, Oprescu le-a cerut colegilor sa voteze conform constiintei si sa nu se lase angrenati in jocuri de culise, Mircea Geoana ii facea bezele fostului presedinte Ion Iliescu. "Pe Ion Iliescu dorim sa-l avem in continuare alaturi de noi, dandu-ne sfatul cel bun si impartasindu-ne din experienta sa", a spus liderul PSD. Ulterior Ion Iliescu i-a raspuns liderului PSD, ca functia de presedinte de onoare "nu-l prea incanta" si ca nu are nevoie de chestiuni onorifice si nici de titulaturi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.