PNA a inceput urmarirea penala impotriva baronului de Bacau Dumitru Sechelariu (fost PSD, fost PNG). Ultimele actiuni ale PNA (sectia de combatere a infractiunilor conexe) i-au adus fostului primar calitatea de invinuit, premergatoare celei de inculpat.

A fost dat in consemn la frontiera.

PNA cerceteaza situatia conturilor familionului Sechelariu (sotie, frate etc.), dar si creditarile obtinute de firmele baronului, care - sub guvernarea PSD - au inflorit cu afaceri spectaculoase, gratie si mandatului sau de primar. Acuzatiile principale din dosarul PNA vizeaza licitatii cu cantec castigate de acolitii baronului, atribuirea cu cantec a mai multor terenuri si lucrari publice unor societati favorizate, manipularea unor fonduri SAPARD. Functie de prejudiciul care va fi stabilit de expertii PNA, este posibila aplicarea sechestrului asigurator asupra averii lui Dumitru Sechelariu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.