Zvonurile se tin lant in PSD. Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, se zvonea ca Ion Iliescu ar putea fi candidatul-surpriza pentru presedintia partidului, acum cel intrat in "vizorul" presei este vicepresedintele Camerei Deputatilor, Victor Ponta, despre care se spune ca ar avea in vizor presedintia Comisiei de Integritate Morala a PSD. Contactat telefonic, deputatul PSD a infirmat aceste zvonuri, spunand ca nu stie cine ar fi "autorul" lor. "Nu este adevarat. Nu ma intereseaza functia de presedinte al Comisiei de Integritate Morala a PSD", ne-a declarat ieri Victor Ponta.

El a recunoscut insa ca a fost mandatat de Organizatia PSD Gorj, de care apartine, sa candidez pentru aceasta functie, precizand ca asa ceva este normal. "Fiecare organizatie judeteana isi propune un om pentru una dintre cele doua comisii, este vorba despre Comisia Financiara si Comisia pentru Integritate Morala a PSD. Eu sunt jurist, la finante nu ma prea pricep, de aceea m-au mandatat pentru aceasta functie", a afirmat social-democratul.

Totusi, o functie de conducere "nu-l lasa rece" pe deputatul PSD. In acest sens, Ponta a spus ca este interesat de o functie de conducere in partid, desi nu s-a hotarat inca despre ce pozitie este vorba. "Mai este timp sa ma hotarasc", a afirmat deputatul, mentionand insa ca ar putea fi vorba despre una dintre functiile de vicepresedinte al partidului. "Astept sa se ia o decizie in legatura cu domeniile de activitate ale vicepresedintilor. Daca ma pricep, voi candida", a mai spus Victor Ponta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.