Presedintele PC, Dan Voiculescu, a precizat ieri ca "nu se pune problema retragerii sprijinului politic acordat ministrului Economiei, Codrut Seres", pentru ca nu exista nici o acuzatie la adresa lui, iar scandalul de presa este rezultatul unui "joc politic". "Seres a performat, este un ministru care de dimineata pana seara sta la minister pentru a rezolva problemele ministerului, un om foarte serios, tanar, capabil, carismatic", a spus Dan Voiculescu.

Liderul PC a mai precizat ca Seres i-a spus numele acelor politicieni care au facut presiuni asupra sa si ca ministrul nu vrea sa le faca publice "fara dovezi ferme si fara ca organele de specialitate sa-si faca datoria". Dan Voiculescu a mai aratat ca Seres are dovezi ale presiunilor facute asupra sa de catre vicepresedintele PD Ioan Oltean. Dan Voiculescu a precizat ca, in privinta "stocurilor de iarna", ministrul Industriei a fost "foarte tare pacalit" si pe baza acelor informatii a instiintat CSAT.

"Cand a plecat sa vada situatia stocurilor a aflat ca a fost mintit. Maine va semna un numar de destituiri ale celor care l-au mintit", a mai spus Voiculescu. La randul sau, fostul ministru al Industriilor, Dan Ioan Popescu, a aratat ca "toate privatizarile care s-au facut pana in 2004 au fost transparente, monitorizate de FMI, de Banca Mondiala si de UE".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.