Deputatii UDMR si PRM au sustinut, miercuri, in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca boxele din sala in care se tin sedintele in plen ii aduc intr-o stare de "stres accentuat"
"Foarte multi colegi si de la UDMR, si de la Partidul Romania Mare, cei care stam pe margine, sunt difuzoarele atat de tare reglate, incat nu poti sa stai toata ziua langa acele difuzoare, mai ales daca vine vreunul si mai striga de la microfon. Trebuie cumva reglate. Nu stiu daca se poate. si ieri, si astazi, colegii au venit si au zis ca de dimineata si pana seara nu ai cum sa rezisti langa acele difuzoare", a spus deputatul UDMR Kelemen Hunor, a carui opinie a fost confirmata de vicepresedintele PRM Lucian Bolcas.

"Colegii de la UDMR au venit si au spus astazi ca deja erau intr-o stare de stres accentuat", a sustinut si presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu. Acesta a intrebat daca boxele nu ar putea fi oprite, discutiile urmand a fi ascultate la difuzorul "masinariilor de vot". I s-a explicat insa ca acel difuzor nu functioneaza decat daca "se lasa capacul jos". in consecinta, secretarul general adjunct al Camerei a spus ca va studia posibilitatea ca boxele sa fie montate undeva "deasupra".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.