Mircea Geoana este de parere ca tot ceea ce se intampla acum in PNL i se datoreaza lui Traian Basescu. "Este clar ca se pregateste un asalt brutal din partea lui Traian Basescu, domnul Stolojan, cu tot respectul pe care i-l port, nu este decat un berbece teleghidat de la Cotroceni", sustine Geoana, care crede ca, in perioada imediat urmatoare, vom asista la tot felul de evolutii pe scena politica, de la retragerea ministrilor democrati la o miscare de forta a lui Tariceanu, dupa revenirea de la operatie. Geoana a mai spus ca anuntul crearii "unei asa-numite platforme a unor disidenti din PNL" este un derapaj catre o zona de instabilitate politica.

El a sustinut ca, in acest moment, din punct de vedere tehnic, Romania are un guvern minoritar. Geoana a precizat, totodata, ca platforma despre care se vorbeste "nu este a domnului Stolojan, nu reprezinta nici macar visele erotice ale Monei Musca, ci este de fapt o platforma a lui Traian Basescu si a Palatului Cotroceni". "Estimarea noastra fata de aceasta situatie este ca ne indreptam cu pasi rapizi catre o criza guvernamentala de proportii, catre ceea ce anticipam a fi un impas constitutional: o lupta de putere intre Traian Basescu si Parlamentul Romaniei", a mai spus Geoana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.