Cu ajutorul lui Marian Vanghelie, filialele PSD din cele 6 sectoare ale Capitalei vor vota pentru sustinerea candidaturii lui Geoana la congres.

Mircea Geoana il lasa pe Sorin Oprescu in ofsaid. Cele mai multe organizatii de sector ale PSD Bucuresti vor anunta ca-l sprijina pe Mircea Geoana, si nu pe Sorin Oprescu, la congresul din 10 decembrie. Miscarea este cu atit mai interesanta cu cit presedintele PSD Bucuresti este nimeni altul decit Sorin Oprescu.

Surse din partid ne-au declarat ca in spatele strategiei de deturnare a candidaturii lui Oprescu la congres se afla Marian Vanghelie, presedinte executiv al PSD Bucuresti, care controleaza majoritatea organizatiilor de sector. Aseara a avut loc o reuniune a conducerii PSD Sector 1, condusa de Dan Tudorache. Votul a decurs dupa cum s-a stabilit: candidatul sustinut de filiala este Mircea Geoana, care a primit din partea conducerii organizatiei 10 voturi pentru, Oprescu primind doar cinci.

Dan Tudorache ne declara ieri ca organizatia sa nu ia in calcul alte candidaturi pentru functia de presedinte al PSD. "Doar Mircea Geoana si Sorin Oprescu au sanse. Sa fim seriosi, noi vorbim aici de candidati seriosi. Sa nu cadem in derizoriu cu nume ca Serban Nicolae", a spus Tudorache.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.