Coincidente stranii la hotelul Hilton din Bucuresti. In timp ce intr-o sala, presedintele Traian Basescu participa la conferinta "Energy in Central and Eastern Europe", alaturi avea loc o intanire de taina intre Dinu Patriciu si Mircea Geoana.
Desi la prima vedere s-ar putea spune ca cei doi dusmani de moarte ai lui Basescu au vrut sa aiba o intanire care sa ramana in anonimat, e greu de crezut ca politicienii nu stiau de prezenta sefului statului in aceasta locatie. Mai mult, era evidenta si iminenta intanire cu presa, careia i s-a servit pe tava o explicatie cu zambete in coltul gurii: "am discutat probleme de energie".

Intrebat de catre reprezentantii presei de ce nu l-a invitat si pe Basescu la intrevedere, Patriciu a fost extrem de caustic. El a spus ca nu poate dialoga cu cineva care nu-l saluta in momentul in care drumurile li se intersecteaza. Nici din discursul tinut la conferinta lui Basescu nu a lipsit subiectul Patriciu: de data, aceasta liderul liberal a fost facut suparacios, intrucat nu suporta sa fie pomenit de catre locatarul de la Cotroceni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.