Spiritele in PSD incep sa se agite odata cu apropierea Congresului din 10 decembrie. Senatorul Ion Iliescu a iesit ieri la atac, criticand prevederea din regulamentul propus de secretarul general, Miron Mitrea, potrivit caruia termenul-limita de depunere a candidaturilor sa fie 1 decembrie.
"Nu exista astfel de restrictii in Statutul partidului", a ripostat Iliescu la intrebarea daca este de acord cu acest termen, explicand ca nu este normal ca Biroul Permanent National (BPN), care a discutat regulamentul cu pricina, sa impuna o astfel de limitare. "Pot aparea candidaturi-surpriza chiar si in timpul Congresului", si-a sustinut Iliescu punctul de vedere. Senatorul a fost contrazis de purtatorul de cuvant PSD, Cristian Diaconescu, care nu vede nimic nestatutar in stabilirea unui termen-limita. "Acest regulament este parte a statutului partidului", a precizat Diaconescu, aratand ca este vorba de un set de reguli "fixat" in sedinta BPN de saptamana trecuta, cand nimeni nu a avut nici o obiectie fata de acesta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.