In timp ce Mircea Geoana se afla in mijlocul tinerilor, la reuniunea TSD, liderul Organizatiei PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat ca va candida pentru sefia partidului la Congresul din 10 decembrie.
Oprescu a declarat, la un post de televiziune, ca va candida la functia de presedinte al PSD, pentru ca s-a saturat "sa umble cu cercul pe margine". Liderul PSD Bucuresti a exclus o intelegere intre grupurile de influenta in PSD in favoarea sa, asa cum s-a intimplat la Congresul din 2005, la care Mircea Geoana a devenit presedinte, invingindu-l pe Ion Iliescu.

Vestea candidaturii lui Oprescu nu i-a picat prea bine presedintelui PSD. El a afirmat ca o competitie fara contracandidat ar fi fost un pas inapoi in traditia democratica a partidului. Geoana a afirmat ca spera ca Oprescu sa isi anunte public candidatura la functia de presedinte al PSD in cadrul filialei pe care o conduce. "Dar, sigur, pina la urma se pare ca este mai important la televizor", a spus el. Chiar daca nu si-a exprimat preferintele pentru vreunul dintre candidati, fondatorul PSD Ion Iliescu a explicat ca "nu este rau sa fie mai multi candidati". In ceea ce-l priveste el a precizat ca nu doreste nicio functie in partid.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.