In timp ce liderul filialei sector 1 a PSD, Dan Tudorache, incearca sa-l elimine pe Adrian Nastase din partid, organizatia din Bucuresti transmite, prin intermediul purtatorului de cuvint, Ana Birchall, un mesaj de solidaritate cu fostul lider social-democrat.
"Dosarul lui Adrian Nastase este unul politic iar justitia trebuie sa-si faca datoria si nu sa raspunda la comenzi politice. (...) PSD Bucuresti nu va face nici un fel de joc pentru actuala putere, asteptind o decizie a instantei", a declarat ieri Ana Birchall. Cu toate acestea, purtatorul de cuvint al filialei social-democrate din Capitala a mentionat ca fiecare organizatie poate decide in mod statutar in privinta membrilor sai.

"Problema Adrian Nastase nu a fost discutata, in cadru statutar, in organizatia PSD Bucuresti. Fiecare organizatie are dreptul, potrivit statutului, sa ia o decizie, iar organizatia PSD Bucuresti are dreptul sa amendeze, sa agraveze sau sa anuleze aceasta decizie", a spus Birchall. Dincolo de aceasta pozitie, surse din PSD ne-au declarat ca, in cadrul sedintei de ieri a Comitetului Executiv al PSD sector 1, Dan Tudorache urma sa explice conducerii de la Bucuresti si colegilor de partid "ce bine si frumos" ar fi daca Adrian Nastase s-ar autosuspenda din partid.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.