Intr-o clipa de sinceritate involuntara, ministrul Integrarii, Anca Boagiu, a informat pe pedistii galateni cine conduce de fapt destinele partidului. "PD a votat pentru prima data in cadrul Biroului politic al PPE, prin mana presedintelui nostru Traian Boc", a spus Boagiu provocand un moment de ilaritate generala. Cand s-a prins, finalmente, de gafa, Boagiu nu a putut decat sa comenteze ca "gura pacatosului, adevar graieste".

Boc nu s-a ofuscat din cauza confuziei spunand ca are de altfel un frate pe care il cheama Traian Boc. Dar Boagiu nu s-a oprit aici. Intr-un discurs impotriva PSD si a afilierii sale socialiste, ministrul de la Integrare a spus nonsalant ca o deprima culoarea rosie. Asta spre stupoarea celor prezenti care pana atunci i-au admirat superbul taior rosu pe care il purta. In al treilea rand, Boagiu ne-a informat asupra identitatii celor care ne-au dus in UE, si anume ministrii PD. "Acum, ca 1 ianuarie este data certa pentru integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, pot sa spun, fara modestie, ca aceasta realizare am dus-o la capat bazandu-ne pe activitatea intensa a ministrilor Partidului Democrat.

Nu spun povesti in acest moment, din numarul mare al ministrilor care au lucrat pentru atingerea acestui deziderat, numai doi sunt ai PNL: ministrul Finantelor si ministrul Agriculturii. Nu comentez mai mult pe aceasta zona", a spus liderul democrat. Astfel ca PD nu putea lipsi din randurile celor care si-au arogat meritele integrarii. Primii au fost pesedistii, care au spus ca treaba a fost facuta in proportie de 70% de guvernul lui Adrian Nastase. Apoi s-au inscris pe lista si liberalii, mandri foarte ca guvernul care a dus Romania in Uniunea Europeana este condus de un liberal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.