Euroobservatorul social-democrat Adrian Severin a anuntat ieri ca PSD va face un apel catre presedintele CE pentru revizuirea portofoliului acordat comisarului roman.

"PSD face un apel catre presedintele Comisiei Europene pentru a revizui portofoliul respectiv si sa-i dea o consistenta adecvata (...) si un apel catre Guvernul Romaniei sa se alature PSD pentru a realiza o majoritate la Bruxelles, necesara regindirii portofoliului acordat comisarului roman", a spus Severin. El a mentionat ca modalitatea oficiala prin care va fi transmisa aceasta solicitare catre Barroso ar putea fi ori o discutie intre presedintele grupului socialist, Jan Marinus Wiersma, si presedintele CE, ori prin intermediul unui comunicat de presa, ori aducerea in discutie a subiectului in timpul dezbaterilor din legislativul european pe marginea candidaturii lui Leonard Orban.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.