Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a facut apel, ieri, la presedintele SUA, George W. Bush, care de Ziua Recunostintei gratiaza un curcan, sa-l gratieze si pe Saddam Hussein, condamnat la moarte prin spinzurare de Inaltul Tribunal Penal irakian. "Daca America il va ucide si pe Saddam Hussein, dupa ce i-a ucis pe cei doi fii ai acestuia, atunci isi va pune in cap nu numai lumea musulmana, ci si lumea crestina", a declarat, intr-o conferinta de presa, Vadim Tudor.

Liderul PRM a lansat apelul sau catre George W. Bush, dupa ce a salutat victoria Partidului Democrat la alegerile din SUA pentru Senatul si Camera Reprezentantilor. C.V. Tudor a spus, in legatura cu gratierea lui Saddam Hussein, ca pledeaza in favoarea "milei crestine" si in favoarea unui comportament demn de civilizatia mileniului III, respingind eticheta care i-a fost pusa de o "persoana care ar vrea executii publice pe stadioane".

"Absolut mizerabil spectacolul sangvinar dat de unii politicieni si ziaristi de pe cheiul girlei numite Dimbovita, care, de ani de zile, mint fara jena ca eu intentionez sa fac executii publice pe stadioane. In schimb, in situatii concrete, tocmai ei sint cei care aplauda si topaie ca niste canibali in jurul victimelor, asteptind ca acestea sa moara. Si atunci, cine este extremist si canibal: eu, care pledez pentru mila crestina si un comportament demn de civilizatia mileniului III, sau ei, trogloditii care mai ca nu striga, precum in noaptea de 12 ianuarie 1990, `Moarte pentru moarte` ?!", a afirmat Vadim Tudor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.