Fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea, a fost chemata de liderii Partidului Democrat pentru a intari echipa care s-a deplasat la Bruxelles, la reuniunea Partidului Popular European (PPE) la care se decide daca PD primeste sau nu statutul de membru asociat. Potrivit comunicatului oficial al PD, transmis acum cateva zile, la Bruxelles urmau sa plece doar Emil Boc, Vasile Blaga, Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu. Ieri, unul dintre liderii PD a explicat, oficial, ca Elena Udrea a fost cooptata in echipa care participa la reuniunea PPE datorita "expertizei" de care dispune.

Neoficial, Udrea preia, cu cateva saptamani inainte de a fi aleasa, functia de secretar executiv al PD pe probleme internationale. Alegerile pentru posturile de secretar executiv al PD vor avea insa loc abia la 9 decembrie si mai multi membri ai acestui partid au spus ca vor profita de votul secret pentru a se opune acestei numiri impuse de Palatul Cotroceni. Udrea nu dispune nici de vechimea in partid necesara, potrivit statutului PD, pentru a ocupa un post in Biroul Permanent National.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.