La nivelul grupurilor parlamentare ale PNL s-a creat de curind un curent de opinie favorabil unei impacari intre grupul Stolojan si actuala conducere a partidului. Circula deja mai multe variante de compromis.
Grupul condus de Crin Antonescu din Camera Deputatilor incearca sa obtina sprijinul filialelor pentru rasturnarea deciziei partidului de excludere a fostilor presedinti Stolojan si Stoica. Potrivit unor infomatii din interiorul acestui grup, o parte dintre deputatii PNL vor avea o intilnire cu filialele pentru a cistiga voturi la viitoarea Delegatie permanenta. "Exista un curent de opinie ca Stolojan si ai lui sa revina in partid. Multi dintre colegii mei sint de acord ca relansarea PNL nu se poate face decit cu readucerea intregii echipe a lui Theodor Stolojan", ne-a confirmat informatia viceliderul grupului liberal, Gabriel Sandu, apropiat al liderului Crin Antonescu.

Potrivit unor surse parlamentare, deputatii ar dori ca Stolojan sa revina chiar ca presedinte al PNL, insa sa-l mentina temporar pe Tariceanu ca premier. O alta varianta vehiculata printre oamenii actualului lider ar fi ca lui Stolojan sa i se ofere postul de presedinte executiv, sub Calin Popescu Tariceanu. "Orice intoarcere a noastra in partid sau relansare a PNL nu se va face decit dupa retragerea lui Tariceanu", a replicat ieri Valeriu Stoica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.