Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a fost sanctionat cu avertisment, ieri seara, de conducerea Organizatiei PSD sector 1, al carui membru este, motivul invocat fiind denigrarea colegilor de partid in public si aducerea de prejudicii de imagine. Decizia de a-l avertiza pe Adrian Nastase a fost luata de Biroul Executiv al PSD sector 1 cu 12 voturi "pentru", 3 abtineri si unul "impotriva", a declarat, la finalul sedintei, presedintele organizatiei, Dan Tudorache. El a spus ca, potrivit Statutului, urmatoarea sanctiune ce i-ar putea fi data lui Nastase este excluderea din partid.

Motivele invocase de Tudorache pentru avertismentul dat lui Nastase sint "denigrarea colegilor de partid in public si nu in cadrul partidului" si "aducerea de prejudicii de imagine prin aceasta atitudine Organizatiei de Bucuresti". "Daca are opinii diferite, sa si le exprime in cadrul partidului", a comentat presedintele PSD sector 1. Nastase nu a fost prezent la sedinta PSD sector 1. Tudorache a precizat ca, daca Adrian Nastase va continua "cu atitudini de acest gen", va risca excluderea din partid.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.