Sapte lideri importanti au lipsit ieri de la sedinta conducerii PSD. Dintre acestia, Viorel Hrebenciuc, zis si "Jolly-joker".

Viorel Hrebenciuc s-a pricopsit cu o noua porecla: "Jolly-joker". Asa l-a numit Mircea Geoana, intr-un interviu aparut ieri in "Ziua". Hrebenciuc s-a suparat pentru aceasta si n-a mai venit la uzuala sedinta de luni a conducerii PSD. "Dl Hrebenciuc a fost invoit", l-ar fi scuzat Geoana pe Hrebenciuc, potrivit unor surse prezente la sedinta. "Invoirea" lui Hrebenciuc are, spun gurile rele din partid, si o buna legatura cu porecla data de Geoana. Intrebat ieri despre asta, Hrebenciuc parea ca nu stie nimic: "Nu stiu, n-am vazut…

Eu am citit azi-noapte ziarele pe Internet, dar n-am vazut interviul… 'Jolly-joker>>? Ce crezi ca inseamna asta?", ne-a raspuns Hrebenciuc, precum evreii, cu o intrebare. Prudent, Hrebenciuc a dat ulterior un raspuns diplomatic: "Nu ma deranjeaza. Adica… mai degraba nu ma deranjeaza".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.