Un subiect de care presedintele PSD s-a aratat extrem de iritat l-a constituit "Cazul Antonie Iorgovan". Nastase a criticat in termeni duri atitudinea colegului sau de partid, senatorul Antonie Iorgovan, care anuntase in urma cu cateva zile ca grupul senatorilor PSD "va depune la Parchetul General un denunt impotriva cetateanului Traian Basescu" privind modul in care acesta si-a dobandit una dintre case. Liderul social-democrat a declarat la Alba Iulia ca Iorgovan a "luat fata presei pe un subiect pe care aceasta s-a aratat foarte activa".

"Nu putea in felul asta decat sa omoare subiectul pentru ca in mod evident presa ar fi considerat ca este un gest neelegant din partea partidului sa fure acest subiect. Daca era asa destept, Iorgovan trebuia sa preia chestiunea aceasta in campania electorala", a mai spus Nastase. El s-a aratat deranjat de faptul ca parlamentarul nu a cerut acceptul conducerii partidului pentru demersul sau. "Eu nu sunt de acord ca Iorgovan sa angajeze partidul fara sa intrebe conducerea partidului daca vrea sa se angajeze. Nu poate sa decida de capul sau ca PSD ca partid face un denunt penal pentru ca Iorgovan crede ca asa e bine. Atata vreme cat sunt presedintele partidului, doar eu si conducerea partidului putem sa angajam partidul intr-o actiune in instanta. Este ultima data cand comentez mitocaniile lui Iorgovan", a mai adaugat Adrian Nastase.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.