Camera Deputatilor si Senatul au aprobat cererea grupului parlamentar al PNL de a o inlocui pe Mona Musca din calitatea de euroobservator cu Adina Ioana Valean.
Deputatii si senatorii au mai aprobat, la propunerea PC, modificarea componentei Delegatiei Parlamentului Romaniei la APCE, inlocuind-o pe Gabriela Iordache cu Ioan Tindrea, si a componentei Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice a Marii Negre, schimbandu-l pe Andrian Mihei cu Renica Diaconescu.

Alte modificari aprobate de plenul Parlamentului au fost solicitate de grupul PRM si se refera la grupurile de prietenie cu Regatul Spaniei si cu Regatul Thailandei, unde au fost inlocuiti intre ei Cosmin Popp cu William Brinza. Plenul Parlamentului a mai decis prelungirea pana la 1 martie a termenului de lucru al comisiei speciale pentru elaborarea proiectelor de legi electorale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.