Senatorul PD Marius Marinescu a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, trei propuneri legislative, pe care le-a depus, astazi, la Biroul Permanent al Camerei superioare a Parlamentului.
Una dintre propuneri vizeaza sanctiuni dure pentru parlamentarii care vin la serviciu in stare de ebrietate, informeaza AMOS News. Marinescu doreste modificarea legii privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a legii privind liberul acces la informatiile de interes public si a legii care se refera la sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, o ordinii si linistii publice.

Senatorul PD a spus ca propune modificarea cuantumului amenzilor pentru nerespectarea ordinii si linistii publice si pentru consumarea bauturilor alcoolice in institutii publice. "Si in Parlamentul Romaniei mai vine cite un parlamentar `binedispus` si nu este normal. Aici avem niste amenzi foare dure pentu persoanele care consuma alcool in institutiile publice", a precizat Marinescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.