Mircea Geoana nu este singurul lider al Opozitiei care sta in locuinta de protocol, prin bunavointa Guvernului. Vasile Dincu, senator PSD, foloseste un apartament intr-o zona de lux, contra unei chirii simbolice.

Vasile Dincu intra si el in categoria chiriasilor de lux ai Romaniei. Lider al PSD, catalogat de unii drept principalul strateg al partidului, Dincu a depasit cu vreo doi ani termenul de folosinta a unei locuinte de protocol din partea Guvernului. Este vorba despre un apartament cu 3 camere situat pe bulevardul Marasti, in vecinatatea Manastirii Casin. Zona este linistita, numai cu vile si case. "Eu n-am vila. E doar un apartament. Are… (pauza de gindire) 3 camere, plus baie si bucatarie", spune Vasile Dincu, intrebat fiind unde sta.

Cine-i acorda privilegiul

Dincu recunoaste ca primeste anual o aprobare speciala de a sta in locuinta de protocol, el neavind dreptul sa o foloseasca totusi ca simplu senator. Spune insa ca aprobarea nu o primeste de la secretarul general al Guvernului, ci de la RAAPPS. "N-am vorbit niciodata cu secretarul general al Guvernului. Nici nu stiu cine e", afirma senatorul Vasile Dincu. Greu de crezut. Vasile Dincu si Radu Stroe se vad aproape zilnic, in Senat, unul din banca PSD, celalalt din cea a PNL.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.