Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au aprobat, ieri, solicitarea PNL ca Mona Musca sa fie inlocuita, in functia de observator la Parlamentul European, de catre deputatul liberal Adina Valean.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, dupa sedinta conducerii celor doua Camere, ca solicitarea PNL de inlocuire a Monei Musca a indeplinit toate conditiile regulamentare. In conditiile in care exista si aprobarea forului legislativ european pentru inlocuirea Monei Musca, deputatul PNL Adina Valean urmeaza sa fie validata in noua functie la viitoarea sedinta a plenului reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, care ar putea avea loc joi, 26 octombrie. Mona Musca a anuntat, in 2 septembrie, cand a fost exclusa din PNL, ca a trimis o solicitare presedintelui Parlamentului European cu privire la retragerea sa din acest for, unde era observator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.