Mircea Geoana, Sorin Oprescu si Adrian Nastase au iesit la incalzire. Se pregatesc sa joace in meciul care va desemna noul presedinte al PSD.

Congresul pentru alegerea noului sef al PSD va avea loc in primavara anului viitor. Se anunta un meci dur, avind in vedere ca "finalistii" au iesit deja la incalzire. Mircea Geoana a spus deja ca nici nu se gindeste sa nu-si scoata la bataie functia de presedinte. "In aprilie, probabil, in functie de data alegerilor pentru Parlamentul European", a explicat actualul presedinte al PSD.

Ieri, Geoana le-a scris pesedistilor de rind un text care se dorea emotionant: "Dar noi nu dorim sa cistigam alegerile viitoare - anticipate sau la termen - doar pe seama gre-selilor adversarilor nostri. Vrem sa cistigam pentru ca romanii doresc o Noua Romanie Sociala si un Guvern social-democrat, condus de un PSD transformat, credibil si performant pentru cetatenii tarii".

Operatiunea "Doctorul"

De o vreme incoace, Geoana are un contracandidat serios: Sorin Oprescu, doctorul. E destul de dur si a inceput sa faca misto pe unde poate de Geoana, caci nu-i spune nici "dl Geoana", nici "dl presedinte".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.