Fostul presedinte liberal, Valeriu Stoica, a participat, ieri, la sedinta Delegatiei Permanente a organizatiei PNL de la sectorul 5, unde s-a pus in dezbatere excluderea sa din partid. La inchiderea editiei, liberalii din filiala de care apartine Stoica dezbateau inca daca il vor da afara din partid pe fostul lider al PNL, dupa ce acesta a ales sa se alature "grupului de initiativa", critic la adresa actualei conduceri a formatiunii.
Inainte de sedinta, Stoica a sustinut ca va primi decizia organizatiei de la sectorul 5 "cu seninatate", dar a constientizat ca este necesar sa dea "explicatii legate de motivatia punctelor de vedere si luarilor de pozitie din ultimul timp". La fel ca un alt fost lider PNL, Theodor Stolojan, Stoica a fost supus la judecata filialei de sector de care apartine, dupa o recomandare a organizatiei liberale din Bucuresti.

Cum Stolojan a fost sanctionat cu excluderea din partid, iar alti membri ai "grupului de initiativa" - deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu - au primit si ei sanctiuni similare, Stoica a sperat doar ca liberalii din filiala sa il vor judeca fara sa tina cont de presiunile de la centru. "Dupa stiinta mea, Tariceanu (Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, n.r.) si cei care conduc partidul au facut repetate presiuni pentru excluderea mea", a sustinut Stoica, lansand o noua critica la adresa conducerii liberale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.