Pana la organizarea alegerilor in tara, euro-observatorii vor deveni, de la 1 ianuarie 2007, automat, parlamentari europeni. Deputatul PSD de Arges, Daciana Sarbu, care este in prezent si euro-observator, a anuntat ca renunta la mandat, in favoarea Parlamentului European.
"De la inceputul anului viitor, cei care doresc sa candideze pentru Parlamentul European vor trebui sa renunte la mandatul din tara. Vor fi alegeri nationale, cel mai sigur in luna mai 2007, cand vom avea viitorii euro-parlamentari alesi". Daciana Sarbu a adaugat ca vor fi liste nationale, dar nu va renunta niciodata la judetul care a ajutat-o sa devina parlamentar. "Intentionez sa candidez pentru unul dintre cele 35 de locuri de parlamentar european, care i-au revenit Romaniei, deci va trebui sa renunt la mandatul din tara. Vor fi alegeri la nivelul intregii tari, nu judetene. Argesul va ramane insa mereu in atentia mea si voi face tot posibilul sa nu-i dezamagesc pe cei care mi-au acordat increderea si sprijinul".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.