"Nu imi este teama de nimeni si de nimic" a fost raspunsul presedintelui PSD, Mircea Geoana, la intrebarea despre anuntata candidatura a lui Sorin Oprescu la sefia PSD.

Geoana sustine ca nici macar nu ar vrea sa fie singurul candidat si ca este sigur ca va fi un vot deschis si democratic pentru alegerea noii conduceri.

"Pana la urma, nu am castigat mandatul de presedinte al PSD refuzand lupta in interiorul partidului. Sunt absolut convins ca va fi o lupta democratica, daca vor fi candidati si contracandidati pana anul viitor, vom vedea", a spus Mircea Geoana. Surse din PSD sustin ca Sorin Oprescu intentioneaza sa intre in cursa pentru conducerea partidului. Geoana afirma ca alegerile pentru conducerea partidului vor avea loc in primavara anului viitor in cadrul unui congres ordinar.

"Ca sa terminam cu toate comentariile si speculatii, vreau sa va spun inca o data si o voi face si intr-o scrisoare adresata membrilor nostri de partid si, de ce nu, simpatizantilor PSD, ca sub nici o forma nu am sa accept ca acest congres sa reprezinte un subterfugiu sau o smecherie prin care eu sau altii din conducerea actuala sa ne prelungim sub o forma sau alta mandatul. Avem alegeri pentru conducerea partidului la doi ani, in primavara viitoare le vom organiza si vom alege echipa de conducere a PSD", a precizat Mircea Geoana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.