Partidul lui Basescu si-a bazat intregul mesaj de campanie pe nevoia alungarii pesedistilor de la putere. Fostul partid de guvernamint a fost considerat cel mai mare rau care s-a abatut asupra Romaniei, un fel de "Katrina" politica, avindu-l pe "El Nino" Nastase in frunte. Dupa alegeri, insa, o data vazut cu sacii in caruta, PD incepe sa abandoneze vertiginos atitudinea anti-pesedista si sa alimenteze tot mai tare zvonurile privind dorinta de refacere a FSN. In ciuda derutei sporite a electoratului sau traditional, PD a trecut la racolari masive de pesedisti, continuind totusi, pe fata, sa defileze cu mesajul anti-PSD, chiar daca fara aplombul de odinioara.

Parlamentari, consilieri municipali ori judeteni, primari samd, toti au fost primiti cu bratele deschise de catre cei care ii injurau cu naduf cindva. Lovitura de gratie pentru cei care au crezut cu adevarat in dorinta ferma a partidului lui Basescu de a curata tara de "liftele spurcate" pesediste a venit odata cu numirea pesedistului Maior la SRI. Iar pentru cei care mai au dubii asupra duplicitatii PD, prezentam documentul alaturat, intrat recent in posesia noastra si care demonstreaza categoric faptul ca racolarea de pesedisti nu este efectul excesului de zel al unora sau altora, prin filialele partidului, ci chiar o politica majora a conducerii centrale democrate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.