Avocatul PSD Vrancea a recuzat-o pe judecatoarea Mariela Dibus, care urma sa solutioneze cererea PSD privind emiterea unei ordonante presedintiale in cazul situatiei din Consiliul Judetean Vrancea, pe motiv ca sotul acesteia este membru marcant al PD. PSD a cerut instantei sa oblige Consiliul Judetean ca atunci cand convoaca legal sedinte sa se raporteze la numarul de 26 de mandate valide, si nu la 33, pe motiv ca mandatele a sapte consilieri au incetat de drept conform Legii privind stoparea migratiei politice. Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan a declarat ca recuzarea judecatoarei Dibus s-a facut ca urmare a apartenentei sotului acesteia la PD.

"Este vorba de o banuiala legitima. Doamna judecator Mariela Dibus este sotia unui membru marcant al PD si care la alegerile locale si generale din 2004 a fost reprezentantul PD in Biroul electoral judetean si a detinut si functia de vicepresedinte al PD Vrancea", a spus Marian Oprisan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.