Valeriu Stoica si Theodor Stolojan impreuna cu Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F. Alexandru, lanseaza duminica propria platforma politica.

Potrivit unor surse liberale, cei cinci initiatori vor propune crearea unei constructii unice de dreapta care sa reuneasca toate formatiunile din aceasta parte a spectrului politic. Varianta disidentilor include unificarea cu PD. Documentul va fi semnat doar de cei cinci politicieni, lor urmind sa li se alature si Mona Musca dupa ce aceasta isi va rezolva problemele de la CNSAS.

Dezbateri prelungite

"Din momentul lansarii, proiectul va fi supus dezbaterii in partid", a anuntat creierul acestei platforme politice, Valeriu Stoica. Doua-trei luni acest proiect va circula prin partid, iar semnatarii ei vor face vizite prin filiale pentru a-si populariza ideile. Stoica mentioneaza ca documentul nu va fi o platforma alternativa la conducerea PNL tocmai pentru ca spera sa fie insusit de Tariceanu. Intrucit principalul motiv al lansarii unui plan politic diferit de cel al actualei conduceri este managementul prost al PNL, platforma disidentilor este o ultima provocare adresata liberalilor inainte de despartire.

In inima Bratienilor

Lansarea platformei liberale se va produce cu public in Arges, la Pitesti. Locul a fost ales in fieful deputatului de Arges Cristian Boureanu care si-a luat angajamentul unei bune organizari a evenimentului. In plus, alegerea are si un rol simbolic, la Stefanesti-Arges aflindu-se mormintele Bratienilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.