Sebastian Bodu are planuri politice. Inscris inca din 2002 in PD, presedintele ANAF recunoaste ca foarte putina lume stie ca el este inregimentat la democrati, incluzind aici chiar si colegii de partid. Drept urmare a decis sa ia la pas filialele judetene ale PD pentru a cunoaste mai indeaproape partidul. Motivul: Bodu se pregateste sa candideze pentru o functie de secretar executiv al PD si, pentru a avea un cuvint de spus in BPN, el trebuie sa stie si ce este pe teren.

Presedintele ANAF a descins la sfirsitul acestei saptamini in Maramures, impuscind doi iepuri: i-a tras de urechi pe cei de la administratia fiscala, nemultumit fiind de gradul de colectare a creantelor in Baia Mare, in conditiile in care municipiul resedinta de judet reprezinta mai mult de jumatate din planul de incasari pentru aceasta zona si s-a imprietenit cu filiala condusa de deputatul Mircea Man.

Deja intrat pe traiectoria politica, Sebastian Bodu a pledat pentru alegeri anticipate cit mai repede. "Cu cit mai multe partide la guvernare, cu atit se guverneaza mai greu", a spus presedintele ANAF. El a avansat si o solutie, care, in opinia sa, ar rezolva problema coalitiilor formate din mai multe partide care se inghesuie sa guverneze. Bodu sustine necesitatea majorarii pragului de intrare in parlament de la 5 la 10 la suta, pentru o departajare clara a formatiunilor politice serioase de cele de "nisa" si adoptarea sistemului in care, in alegeri, invingatorul ia tot.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.