Cozmin Gusa a sustinut, ieri, ca primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, fost membru PD, este retinut in arest in absenta unor probe clare si ca de fapt scopul este demisia acestuia din functie.

"Din punctul meu de vedere, ca om politic, cineva face presiuni pentru ca sa se organizeze repede alegeri la Valcea (...) si probabil ca acolo exista foarte multe interese si faptul ca un primar interimar conduce face mai usor ca acele interese sa fie satisfacute", a mai spus liderul PIN, care a precizat ca il cunoaste pe Gutau, din campania electorala, cand ambii erau membri PD. In prezent, conducerea Primariei Ramnicu Valcea a fost preluata de un membru PNL.

Gusa a acuzat abuzuri din partea Justitiei, avand in vedere retinerea in detentie a unui demnitar fara ca, impotriva acestuia, sa existe probe.
Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), viceprimarul Dicu a primit suma de 25.000 de euro pentru a ajuta o firma sa obtina un certificat de urbanism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.