Pesedistul Madalin Voicu l-a criticat ieri extrem de dur pe liderul partidului, Mircea Geoana, acuzindu-l ca minte si ca e un fraier care se lasa prins in jocurile politice ale Cotrocenilor. In cadrul unei emisiuni la OTV, Voicu i-a reprosat lui Geoana ca a spus "o mare minciuna" uitindu-se in ochii lui Turcescu si afirmind, la talk-show-ul acestuia, ca el a preluat partidul de la 22% in sondaje, cind, de fapt, afirma Voicu, acesta avea 32%.

"Si oricum, daca l-ar fi preluat, totusi, de la 22% tot ar fi insemnat ca am batut pasul pe loc pina acum". Fostul deputat a mai afirmat ca trebuie sa fi "un fraier" ca sa te lasi prins in jocurile lui Traian Basescu si l-a criticat, totodata, si pe Ion Iliescu pentru faptul ca nu se implica suficient pentru a salva partidul de la distrugere. Madalin Voicu a concluzionat ca Geoana nu e un presedinte potrivit pentru PSD si a spus ca, daca Sorin Oprescu nu e convins, inca, sa candideze la sefia PSD "il vom convinge noi".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.