Sondajul CURS dat ieri publicitatii ne prezinta o realitate greu de conceput in urma cu citeva luni: Gigi Becali a devenit egalul in popularitate al Monei Musca, in timp ce aceasta din urma redevine populara dupa episodul Dana.

Traian Basescu ramine politicianul cel mai apreciat de romani. Conform ultimului sondaj CURS, 67% dintre respondenti au o parere buna si foarte buna despre seful statului, iar 30% au o parere proasta si foarte proasta. Pe locul secund se claseaza consilierul prezidential Theodor Stolojan, care a obtinut 55% din sufragii pozitive si 34% negative. Cifrele de mai sus nu reprezinta nici o surpriza, pentru ca si in alte sondaje cei doi ocupa primele doua pozitii.

Nastase, primul la coada

Urmeaza insa doua clasari cu tenta surprinzatoare: Mona Musca, cu 50% pareri pozitive si 36% negative, si Gigi Becali, tot cu 50 de procente pozitive, dar cu 40 negative. Surprinde in primul rind mentinerea pe "podium" a Monei Musca dupa problemele pe care le-a avut cu CNSAS. Intr-un sondaj recent, ea a avut o pierdere de 13%, generata de aflarea relatiei sale cu fosta Securitate. Cea de-a doua surpriza o reprezinta faptul ca Gigi Becali este egalul Monei Musca si faptul ca este apreciat de unu din doi romani.

Mircea Geoana prinde o nesperata pozitie 5, cu 48% opinii pozitive si 39% negative.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.