Dan Voiculescu a dat lovitura: Dan Ioan Popescu s-a inscris, ieri, in PC si tot ieri a fost ales, in unanimitate, prim-vicepresedinte al partidului.

Fostul ministru al Economiei se va alatura echipei care a parasit PSD Bucuresti si s-a inregimentat la Conservatori, primind misiunea de a relansa partidul si, in special, de a pune pe picioare filiala PC din Capitala.

Dan Ioan Popescu a explicat ca in perioada cit a stat independent a avut discutii si intilniri cu mai multe partide insa, singura formatiune cu care a negociat serios a fost cea a lui Dan Voiculescu. "Am ales PC pentru ca am fost impreuna intr-o alianta, am fost impreuna in campania electorala si chiar daca, recunosc, am vrut la un moment dat sa renunt la activitatea politica, cred ca mai am inca ceva de spus in organizatia de Bucuresti", a spus Dan Ioan Popescu. Noul prim-vicepresedinte al PC nu stie ca si alti membri PSD sa il urmeze: "E optiunea lor, cei ce ma cunosc, cu bune si rele, vor hotari singuri daca ma vor urma". La rindul sau, liderul Conservator, Dan Voiculescu a tinut sa sublinieze ca din punctul sau de vedere, Dan Ioan Popescu nu este vinovat cu nimic (facind referire la dosarul cu averea - n.r.).

"A fost un bluff cu care ne-am obisnuit in ultimii ani si nu consider ca dl. Dan Ioan Popescu are motive sa se disculpe in fata opiniei publice, cu atit mai mult in fata PC". Tot Dan Voiculescu a recunoscut ca are discutii si cu Adrian Nastase privind inscrierea fostului premier la Conservatori. "Nici noi, nici domnia sa nu am luat nici o hotarire deocamdata; s-ar putea sa avem o decizie, in aceasta privinta, cel mai tirziu in luna noiembrie", a pronuntat liderul PC. Cit priveste respectarea deciziei PC de a iesi de la guvernare la 31 decembrie a.c., Dan Voiculescu si-a oferit un nou termen: "S-ar putea sa ne razgindim si sa plecam de la guvernare cind premierul Tariceanu va hotari sa nu mai fie prim-ministru".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.