PRM cere publicarea cheltuielilor pentru organizarea la Bucuresti a Sommetului Francofoniei, apreciind ca Romania este o tara saraca. "In ceea ce priveste cheltuielile, PRM cere ca ele sa se faca publice si sa se comunice cine le suporta si cu aprobarea cui", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele PRM, C. V. Tudor.

Liderul PRM a apreciat ca Romania este prea saraca pentru a-si permite "acte de filantropie gratuita si de megalomanie pentru sute de adepti ai turismului politic, care nu au facut altceva decit sa petreaca si sa se dea mari pentru citeva zile, in reaua traditie a lui Jean Bedel Bokassa-francofon si el". Potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, neinvitarea presedintelui Libanului reprezinta "o gafa politica fara precedent", iar reuniunea Francofoniei a demonstrat "vocatia de dictator african a lui Traian Basescu", care a oprit circulatia in Bucuresti, i-a inchis pe bucuresteni in "tarcuri" si a umplut orasul cu politisti si jandarmi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.