Vizat de excluderea din PNL, deputatul Cristian Boureanu a ales sa se fereasca de judecata promisa de conducerea liberala pentru maine si a invocat statutul sau de membru suspendat din partid. Boureanu s-a declarat surprins ca liberalii l-au invitat la Delegatia Permanenta a PNL pentru a dezbate o eventuala excludere a sa, ca urmare a criticilor dese la adresa conducerii formatiunii, in conditiile in care el este suspendat din partid pentru o perioada de un an, perioada care insa expira in curand.

"Cu surprindere, am constatat ca scopul acestei invitatii este discutarea unei eventuale excluderi a mea din PNL. Cu respect va reamintesc ca, in momentul de fata, nu am calitatea de membru al PNL, conform deciziei de suspendare din partid, luate anul trecut de Delegatia Permanenta", s-a aparat Boureanu cu sanctiunea primita in decembrie anul trecut.

Deja pornit sa conteste noile decizii liberale, Boureanu a aratat cu degetul spre Dinu Patriciu, care ar trebui si el luat la bani marunti in cadrul reuniunii de sambata a PNL. Boureanu a solicitat conducerii liberale sa reanalizeze politica de excluderi pe care o practica in prezent si sa discute cazul sau in structurile teritoriale ale partidului, acolo unde parlamentarul se bucura de o mai multa sustinere decat la centru.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.