Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca ideea avansata de Mircea Geoana cu privire la un referendum intern in partid va fi discutata in Biroul Permanent National de astazi.
"Acest demers nu se doreste sa inlocuiasca continuarea reformei in PSD. Partidul nostru are obligatia de a veni in fata cetatenilor cu idei noi si sa propuna solutii pentru ca romanii sa o duca mai bine", a explicat Diaconescu. El a explicat ca referendumul vizeaza "clarificari interne", profilul moral si profesional al candidatilor si modificari in statut.

Astfel, membrii PSD se vor putea pronunta asupra variantei doctrinare pe care ar trebui sa o adopte partidul lor. Senatorul PSD a pus accentul pe parerile membrilor care si-au manifestat anumite nemultumiri legate in special de profilul moral al unor lideri. Rezultatele referendumului propus de Mircea Geoana vor fi analizate de Consiliul National al PSD, cel ce ar trebui sa convoace si Congresul partidului. Liderul PSD spera ca acest referendum sa ii intareasca pozitia in partid.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.