Vicepresedintele PD Cezar Preda a criticat, ieri, intentia unora dintre liberali de a-l exclude din randurile lor pe Theodor Stolojan, spunand ca o astfel de decizie va afecta cu siguranta credibilitatea Aliantei.
Preda a ridicat insa mingea la fileu intr-un mod diferit fata de abordarea de pana acum a problemei, aratand ca "trebuie sa vedem ce va contine platforma politica a lui Stolojan, cate similitudini are cu programul politic si de guvernare al PD". Chiar daca nu a fost foarte explicit, vorbele lui Preda denota faptul ca democratii nu exclud posibilitatea de a-si face un aliat din fostul lider PNL, varianta ce va deveni inacceptabila pentru actualii parteneri.

Intrebat de jurnalisti daca Stolojan va avea usa deschisa la PD in situatia in care PNL va decide excluderea acestuia, Cezar Preda a afirmat: "Domnul Stolojan nu e o persoana politica ce poate fi tratata individual in baza unei abordari individuale. E un lider care a pus bazele acestei aliante, e un lider care se bucura de mare notorietate". Mai mult, vicepresedintele democrat a aratat ca nu il va "uita" pe Stolojan doar pe considerentul ca a fost exclus din PNL.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.