Liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, s-a dezlantuit ieri intr-o conferinta de presa, aducand acuze grave poetului Mircea Dinescu, despre care spune ca a fost colaborator nu numai al Securitatii, ci si al serviciilor secrete straine.

Vadim a spus ca "va avea grija" de Dinescu, daca acesta va continua sa ii terorizeze familia (referindu-se la acuzele aduse fratelui sau mai mare, generalul Marcu Tudor - n.r.), lasand sa se inteleaga ca i-a rezervat un loc in Puscaria Mafiotilor.

Surpriza mare in sala de conferinte a Partidului Romania Mare: prima persoana care putea fi zarita la intrare era nici mai mult, nici mai putin decat Mircea Dinescu. Nu uimire, ci hohote de ras putea starni presei si tuturor celor prezenti o astfel de imagine. De ce? Pentru ca nu era vorba despre orice fel de imagine, ci despre una care infatisa zidurile intunecate ale unei inchisori botezate in mod inspirat "Puscaria Mafiotilor". In acest zid se deschidea o fereastra, printre ale carei gratii se vedea, destul de clar, chipul lui Mircea Dinescu. Autorul imaginii a asortat hainelor dungate ale prizonierului o sapca verde cu inscriptia "KGB".

In acest fel se putea ghici despre ce avea sa vorbeasca "Tribunul", care nu s-a sfiit sa spuna despre poet ca face trafic cu documente de la CNSAS si ca primeste bani si alte bunuri - "o limuzina BMW-X3, trei tiruri cu mobila" - de la grupari mafiote. In acest context, PRM a solicitat publicarea dosarului de KGB-ist al poetului revolutionar.

Nici Traian Basescu nu a scapat de furia lui Vadim, care a acuzat "terorismul de stat practicat de regimul Basescu". In ciuda declaratiilor de acum doua saptamani, cum ca renunta la atacurile la adresa presedintelui, liderul peremistilor s-a razgandit.

"Vazand ca n-am cu cine vorbi si ca orice incercare de dialog civilizat e inutila, m-am hotarat sa-l zgarii si eu pe creier, desi recunosc ca imi e din ce in ce mai greu sa i-l gasesc", a spus ieri C.V. Tudor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.