In ultima sedinta a Birourilor Permanente reunite, conducerile celor doua Camere au luat in discutie scrisoarea Laviniei sandru, care se plangea de comportamentul presedintelui PRM C.V. Tudor.
Sandru a catalogat iesirile lui C.V. Tudor drept "atacuri suburbane" si a spus ca s-a simtit "jignita si insultata" de presedintele PRM. Parlamentarii s-au raliat fie de partea deputatei, fie a liderului PRM. "Sigur, fiecare are, intr-o forma sau alta, verbul la indemana. Lucrurile sunt complicate", a inceput discutiile, cu moderatiune, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu.

"Nu vrea nimic, plimba o hartie, ca sa-si plimbe numele de aici pe acolo", a continuat vicepresedintele Camerei, deputatul PRM Lucian Bolcas. "Eu vreau sa-mi exprim revolta pentru ca se foloseste un asemenea limbaj si in emisiuni publice, si in publicatii fata de o femeie", a sustinut cauza femeii senatoarea PD Paula Ivanescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.