Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are informatii potrivit carora saptamana viitoare ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, va fi inlocuit din functie. "Nu renuntam la ideea reducerii TVA la produsele alimentare de baza. Probabil ca aceasta propunere va fi sustinuta mai ales ca ministrul de finante va fi inlocuit", a spus Voiculescu.

Acesta a mers pana la capat cu ideea si l-a "deconspirat" si pe cel care l-ar putea inlocui pe Vladescu. "Din cate stim noi, domnul Vladescu va fi inlocuit cu domnul Vosganian", a mai spus liderul PC. Intrebat totusi de unde are aceste informatii, liderul PC a inceput sa se fastaceasca. Acesta a afirmat ca a auzit de o inlocuire, dar ca nu are niciun fel de confirmare. La insistentele jurnalistilor, Voiculescu a recunoscut insa ca isi bazeaza afirmatiile pe informatiile pe care le are de la un ziarist. "De la un ziarist cunosc faptul ca saptamana viitoare ministrul Vladescu ar putea sa se retraga", a incheiat presedintele conservator.

Zvonul prezentat de liderul PC, Dan Voiculescu, a fost infirmat de catre conducerea PNL, care a dat ieri un comunicat de presa extrem de ferm pe aceasta tema: "Conducerea PNL nu a luat in discutie posibilitatea inlocuirii ministrului de finante, Sebastian Vladescu. Afirmatiile presedintelui PC, Dan Voiculescu, privind schimbarea din functie a ministrului Vladescu nu au nicio legatura cu realitatea". De altfel, si purtatorul de cuvant al guvernului, Oana Marinescu, a negat afirmatiile lui Dan Voiculescu. Ea a aratat ca declaratia liderului PC, Dan Voiculescu, exprima, probabil, o opinie personala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.