Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a enumerat ieri cateva din cauzele ce fac ca Parlamentul sa functioneze din ce in ce mai greu. Ele duc si la tensiuni in coalitie din cauza trocului legislativ cu partidele din opozitie pentru promovarea unor proiecte guvernamentale.

Chiulul alesilor, dezertarile sau excluderile din partid, deplasarile euroobservatorilor la PE, dar si tensiunile din coalitie au efecte deloc benefice pentru Putere: initiativele legislative care poarta semnatura Guvernului sau a partidelor din coalitie fie sunt picate cu brio, fie sunt modificate radical. Ieri, udemeristul Eckstein Kovacs Peter a atras din nou atentia asupra acestei situatii. "Unii parlamentari sunt observatori in Parlamentul European, avem o serie de colegi in Guvern si sunt altii care au atributii la nivelul unor institutii europene. Avem probleme de cvorum si este foarte dificil de adoptat acte normative din aceasta cauza", a aratat Eckstein, citat de Mediafax.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.