Initiativa. Corneliu Vadim Tudor a anuntat, ieri, ca "Nicolae Ceausescu va avea curand statuie in fiecare oras din Romania", gest pe care liderul PRM il va face pentru ca "nu se pot sterge cu buretele 45 de ani de istorie".
Pe langa promisiunea de a-i face statui fostului presedinte comunist, Vadim si-a reluat ieri atacurile la adresa lui Traian Basescu, despre care afirma ca "da o lovitura de stat permanenta". Pentru Vadim, PD inseamna, de aceea, "Presul Dictatorului". Liderul PRM a prezentat, in argumentarea tezei sale "strategia palatului Cotroceni de a acapara Puterea in stat si de a frauda alegerile".

Miscari strategice pe care Basescu le-ar face in acest scop constau in controlul Serviciilor de Informatii, al Justitiei, al Ministerului Administratiei si Internelor si al Parlamentului, in discreditarea adversarilor politici, modificarea Constitutiei si compromiterea integrarii reale a Romaniei in UE. In aplicarea acestor masuri, Basescu "nu mai e de capul lui, fiind consiliat de serviciile secrete americane", a mai spus Vadim, care crede ca acestea "vor sa faca din Romania o zona de turbulente anti-UE".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.